Напоследък Кристина Агилера започна да споделя все повече за себе си,

...
Напоследък Кристина Агилера започна да споделя все повече за себе си,
Коментари Харесай

Кристина Агилера откровенно за лубрикантите и секс играчките

Напоследък  Кристина Агилера стартира да споделя от ден на ден за себе си, като да вземем за пример по какъв начин с козметични процедури си оказва помощ, с цел да наподобява по-добре.
 Кристина Агилера, козметичните корекции и по какъв начин певицата приема външния си тип и остаряването
Правила ли си е козметични корекции Кристина Агилера

Остаряване с финес

Но това надалеч не е най-интересното и пикантното към 42-годишната изпълнителка. Агилера е решила да впрегне старания и опит, за да бъде главен консултант на лубрикантите Playground . Като задачата ѝ е да усъвършенства половото здраве на хората, които го употребяват.

За да се убеди, че всичко е както би трябвало, изпълнителката споделя пред Allure, че тя персонално е тествала лубрикантите, както сама, по този начин и с сътрудник. " Сексуалността е занимателна! Да изследваме себе си би трябвало да ни дава мощ и да е нещо, което всички ние се усещаме сигурни да вършим. "

Sex is an essential part of our overall wellness, and is here to remind you that EVERY part of your body, not just your hair or your face, deserves to be pampered


" Опознах добре вагината си през последните 42 години. И безусловно има точки на наслаждение, които не престават да се отварят, до момента в който остаряваш ", споделя Агилера пред People. Тя даже е по-конкретна като споделя, че има най-малко четири места във вагината си, които могат да я докарат до оргазъм.

Изпълнителката е изцяло открита за това, че специалността ѝ е такава, че пътува доста и не постоянно може да е дружно с колегата си, по тази причина би трябвало да опознава тялото си. Отново пред Allure разкрива, че тъкмо в такива моменти употребява секс играчки.
 Maude, Дакота Джонсън и компанията за секс играчки, с която ще се занимава актрисата
Дакота Джонсън се връща към секса

Заинтригувани сме в цели 50 нюанса

Кристина Агилера признава, че е опитала с разнообразни по величина секс играчки, само че най-любими са ѝ дребните, които могат да се поберат в джоба или дребната дамска чанта. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР